Jag:P


<3

Heej!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Idag har vi haft det vanliga, sv, eng, ma. När jag kom hem så åt jag mat med min syster Emmah, jag åt kebab-tarllik och Emmah gyros-tarllik. Mums;P Och sen hamnade jag här:P Nu ska jag spela lite nitendo DS, sen ska jag bara ta det lungt. Sen när mamma kommer hem så ska jag väl vara lite med henne. Sen ska jag väl till syrran Lisette och ha kul med henne:P Men det var allt för just nu i alla fall, nu har jag fått säga vad jag vill just för stunden.



Puss&Kram Mandimus<3

God natt allihoppa<3<3<3


Kul

Heej!

Nu har jag varit hos syrran, det var jätte kul. Vi dansade och hade kul också. Jag kom hem nyss, jag och mamma har varit ute och gått, det var faktiskt skönt. Nu så ska jag se Mästarnas Mästare. Sen så blir det Andra avenyn, det är så jävla braaa!=P Sen så blir det att gå till sängs. Och i morgon är det skola igen, fast i morgon har vi inte nationella prov. Vi syns i morgon. God natt på er=D





Puss&Kram Mandimus<3


<3


<3


Jag<3


Ny blogg

Heej allihoppa!

 Jag heter Amanda. Jag har precis skaffat blogg, så jag är ganska ny på det. Jag ska försöka lägga in inlägg varje dag, men ibland blirdet så att jag inte hinner, då skriver jag extra mycket nästa dag. Idag har jag varit i skolan, haft nationella prov idag. Det gick bra tyckte jag i alla fall. Det var nationella prov i svenska. Sen har det varit det vanliga sv, eng, ma. Vi slutade vid 13.40, då så gick jag hem och hamnade här:P. Sen ska jag till syrran och ha kul med henne. Sen ska jag väl äta något gott, jag tror vi skulle äta ärtsoppa smaskigt smaskigt. Jaa nu var mitt första inlägg klart, kul kul. Jag hoppas att ni gillar min blogg jag ska gör mitt bästa för att lägga in inlägg varje dag.



Puss&Kram Mandimus<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0